kurser

Den här kortkursen på 8 tillfällen riktar sig till dig som upplever att du efter din/dina graviditeter inte riktigt har hittat tillbaka till kroppen igen. Det spelar ingen roll om det var 3 månader eller 20 år sedan du födde barn då rehabträningen är individanpassad. Problem efter graviditet och förlossning kan till exempel vara urinläckage, smärta i bäckenet, framfall, ländryggssmärta, ont i nacken, käken och höftproblem.

I den här kursen arbetar vi med ett helthetsperspektiv, vilket innebär att vi både kommer att jobba med kroppen och dess muskler men även med att lugna nervsystemet och känna trygghet igen. Det är viktigt att även arbeta med det psykiska eftersom stress gör att din kropp inte svarar lika bra på behandlingen.

Du kommer att få personlig träning i liten grupp med max 6 deltagare. Detta för att skapa en trygghet i gruppen och för att du ska kunna få individanpassad träning och hjälp på bästa sätt. Innan kursstart kommer Frida att ha ett telefonsamtal på 20 minuter med dig för att höra om dina besvär och bedöma om hon kan hjälpa dig eller om hon ska hänvisa dig vidare. Mellan tillfällena kommer du att få övningar e-postade till dig som du kan fortsätta att träna på hemma. För att allt fokus ska ligga på Dig och din träning så ombeds du att lämna bebis/barn hemma.

Kursen är full våren 2020 och kommer att sättas upp igen hösten 2020.