En personlig session utgår efter dina behov. Vid första besöket går vi igenom dina besvär, gör olika tester, tittar på din hållning, andning och ditt rörelsemönster. Utifrån det bygger vi upp ett  program för just dig. Programmet kan innehålla övningar för att stärka muskler, minska spänningar i kroppen och övningar för att sänka stressnivåer som kan ha uppkommit t.ex. efter en traumatisk förlossning. 

Jag utgår från ett helhetsperspektiv, vilket innebär att vi jobbar med kroppen och dess muskler men även med att lugna nervsystemet och känna trygghet igen (med hjälp av tekniker från yogan). Det är viktigt att även arbeta med det psykiska eftersom stress gör att din kropp inte svarar lika bra på behandlingen. Jag jobbar mycket med kvinnor som har problem med en överspänd bäckenbotten och/eller som har en svag bäckenbotten. 

Beroende på dina önskemål kan jag också sätta upp vanliga yogaklasser inom vinyasayoga/yinyoga eller traumaanpassad yoga.

Observera dock att jag inte är terapeut utan använder mig av stressreducerande yogatekniker för att skapa trygghet och lugn i din kropp.

Observera även att jag inte tar emot klienter som inte vet vad som är fel med deras bäckenbotten. Det bästa är om du har blivit undersökt av gynekolog eller fysioterapeut inom kvinnohälsa innan sessionen med mig.

Jag mailar ut övningar till dig efter varje session.

OBS! Jag är fullbokad och tar för närvarande inte emot nya kunder i dagsläget. 

Återkommande klienter kan boka återbesök genom att trycka på knappen nedan.